FőoldalImpresszumOldaltérkép
 

HÍREK, ÚJDONSÁGOK

 

 Kreatív ajándék szeretteinknek, barátoknak, kollégáknak:

 AJÁNDÉKOZZON NYELVTANFOLYAMOT

 A tudás hatalom!


Az aktuális járványügyi előírások betartása mellett indulnak, újraindulnak tanfolyamaink, melyekre a beiratkozás folyamatos. 
Lehetőség van kontakt- (a nyelviskolában), illetve online tanfolyamokon is részt venni. Töltse ki ingyenes szintfelmérőnket és rövid adatlapunkat a választott nyelvnél, ez után munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot!


2022-ben reméljük újra lesz toszkánai nyelv- és gasztrokurzus, amennyiben az aktuális járványügyi helyzet ezt megengedi végre! Chianti szívében, egy igazi toszkán villában, hamisítatlan itáliai hangulat, élőnyelvi környezet, kultúra, gasztomómia és az olasz nyelv - egyben! 

 

ZUGLÓ KÁRTYA elfogadó hely vagyunk! 5% állandó kedvezmény!

Most már mi is
Zugló Kártya
elfogadó hely vagyunk!
 


 

Szaknyelvi oktatás

Szakmai nyelvvel bővített tanfolyamokat is szervezünk hallgatóink igényeinek megfelelően.

 Szakmai nyelvoktatás

A Hajtómű Nyelviskola szaknyelvi képzései a különböző szakterületeken dolgozók számára nyújt hasznos fejlődési lehetőséget. Kommunikáció központú, autentikus szituációkra épülő kurzusaink elvégzése után minden felmerülő szakmai helyzetben magabiztosan képviselheti saját és cége érdekeit.


Szaknyelvi képzéseink:

- gazdasági/üzleti szaknyelv:

Üzleti szaknyelvi tanfolyamainkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik nem csak általános nyelvtudásra törekszenek, hanem munkájuk során, az üzleti életben folyamatosan használják az idegen nyelvet.


- pénzügyi és számviteli ismeretek szaknyelve:

Nemzetközi cég számláival, könyveléseivel, külföldi ügyfelekkel foglalkozók számára ajánljuk a pénzügyi és számviteli szaknyelvi kurzusainkat.


- idegenforgalmi/turisztikai szaknyelv:

Az idegenforgalomban, szállodaiparban (külföldi szállodákkal, szállodákban, külföldi üzleti partnerekkel, illetve idegen ajkú vendégekkel) dolgozók számára ajánljuk idegenforgalmi szaknyelvi tanfolyamunkat.


- jogi szaknyelv:

Jogászok, joghallgatók, jogi asszisztensek, illetve egyéb, külföldi ügyfelekkel kapcsolatban lévő, jogi területen dolgozó számára ajánljuk jogi szaknyelvi tanfolyamunkat, melynek során Ön jól hasznosítható, gyakorlati tudás szerezhető, melynek segítségével sikeresebben fogja megoldani a munkája során felmerülő helyzeteket a szerződéskötéstől az üzleti levelezésen át a tárgyalásokig.


- kereskedelmi/külkereskedelmi szaknyelv

- mezőgazdasági szaknyelv

- orvosi szaknyelv

- betegápolási szaknyelv

- építészeti szaknyelv


 


 

Információ, egyeztetés, árajánlat kérés: 

Szarka Géza

06/30/2100-767, info@hajtomustudio.hu