FőoldalImpresszumOldaltérkép
 

Hasznos ajándékot keres? Ajándékozzon nyelvtanfolyamot!

ajandek utalvany

 

Nincs ötlete mit adhatna szeretteinek ajándékba? Nem szeretné felesleges tárgyakkal terhelni ismerőseit, rokonait? Valami eredeti ajándékot keres?

Nekünk van egy ötletünk:

 AJÁNDÉKOZZON NYELVTUDÁST!

 

Szép kivitelezésű ajándékutalványunkkal kellemes meglepetést okozhat bárkinek - minden alkalomra. Ráadásul még hasznos is!
Válassza ki, milyen nyelvet, milyen tanfolyam típust szeretne, adja meg a megajándékozandó személy adatait, rendezze az anyagiakat és mi átadjuk vagy elküldjük az utalványt, melyet fél éven belül be lehet váltani iskolánk tanfolyamain. 

Utalvány váltása az olaszországi nyelvtanfolyamra is lehetséges! A következő tanfolyam: 2022. októberben várható. A megajándékozandó adatai megadása és 50% előleg befizetése után elkészítjük ehhez is az ajándék utalványt. 

 

További információért forduljon bizalommal oktatásszervező kollégáinkhoz!

Mail: info@hajtomustudio.hu

Telefon: 06/30/2100-767

 

  Az ajándék utalvány átvehető a Hajtómű Nyelviskolában, vagy igény szerint postázzuk is (ennek részleteiről egyeztessen fizetéskor kollégánkkal!). Az utalvány értéke nem biztos, hogy egy egész tanfolyam árát fedezi, ebben az esetben egy induló tanfolyam árába beszámítjuk, azt a tanfolyami díjból első befizetéskor levonjuk.