FőoldalImpresszumOldaltérkép
 

HÍREK, ÚJDONSÁGOK

 

 Kreatív ajándék szeretteinknek, barátoknak, kollégáknak:

 AJÁNDÉKOZZON NYELVTANFOLYAMOT

 A tudás hatalom!


Az aktuális járványügyi előírások betartása mellett indulnak, újraindulnak tanfolyamaink, melyekre a beiratkozás folyamatos. 
Lehetőség van kontakt- (a nyelviskolában), illetve online tanfolyamokon is részt venni. Töltse ki ingyenes szintfelmérőnket és rövid adatlapunkat a választott nyelvnél, ez után munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot!


2022-ben reméljük újra lesz toszkánai nyelv- és gasztrokurzus, amennyiben az aktuális járványügyi helyzet ezt megengedi végre! Chianti szívében, egy igazi toszkán villában, hamisítatlan itáliai hangulat, élőnyelvi környezet, kultúra, gasztomómia és az olasz nyelv - egyben! 

 

ZUGLÓ KÁRTYA elfogadó hely vagyunk! 5% állandó kedvezmény!

Most már mi is
Zugló Kártya
elfogadó hely vagyunk!
 


 

Ha nem tudod melyik nyelvvizsga típus lenne neked a legjobb, olvasd el, miből lehet választani.

Ha az ember nyelvet tanul, általában valami célja van vele. Legtöbbször nyelvvizsgát szeretne tenni, mert kell a diplomához, a munkahelyi előrejutáshoz, külföldi munkavállaláshoz. Ma már sokféle vizsgafajta közül választhat a vizsgázni vágyó, de néha nehézséget okoz a bőség zavara is. Megpróbálunk segítséget nyújtani: összegyűjtöttük a legkedveltebb vizsgafajtákat és azok jellemzőit egy "kalap alá", hogy egy oldalon meg lehessen találni a különböző vizsgakövetelményeket, vizsgaleírásokat, képviseleteket. Nyelviskolánkban minden vizsgatípusra vállaljuk a felkészítést. Gyakorlott, a vizsgakövetelményeket jól ismerő tanáraink kiváló eredményekkel készítik fel hallgatóikat a különböző nyelvvizsgákra. Jó böngészést, eredményes vizsgafelkészülést és sikeres vizsgát kívánunk! 


 Általános információk

BGF

BME

ECL

EUROEXAM

Goethe 

ITK

PANNON

TársalKODÓ

TELC

Zöld ÚT