FőoldalImpresszumOldaltérkép
 

HÍREK, ÚJDONSÁGOK

 

 Kreatív ajándék szeretteinknek, barátoknak, kollégáknak:

 AJÁNDÉKOZZON NYELVTANFOLYAMOT

 A tudás hatalom!


Az aktuális járványügyi előírások betartása mellett indulnak, újraindulnak tanfolyamaink, melyekre a beiratkozás folyamatos. 
Lehetőség van kontakt- (a nyelviskolában), illetve online tanfolyamokon is részt venni. Töltse ki ingyenes szintfelmérőnket és rövid adatlapunkat a választott nyelvnél, ez után munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot!


2022-ben reméljük újra lesz toszkánai nyelv- és gasztrokurzus, amennyiben az aktuális járványügyi helyzet ezt megengedi végre! Chianti szívében, egy igazi toszkán villában, hamisítatlan itáliai hangulat, élőnyelvi környezet, kultúra, gasztomómia és az olasz nyelv - egyben! 

 

ZUGLÓ KÁRTYA elfogadó hely vagyunk! 5% állandó kedvezmény!

Most már mi is
Zugló Kártya
elfogadó hely vagyunk!
 


 

Céges nyelvtanfolyamok szervezése gördülékenyen!

CÉGES NYELVTANFOLYAMOK

ceges oktatas

A Hajtómű Nyelviskolában 1995 óta éve sikeres, hatékony, dinamikus és minőségi oktatás folyik. Hallgatóink számára magas színvonalú nyelvi képzést, udvarias kiszolgálást, kedvező árakat és precíz adminisztrációt biztosítunk.

Nyelviskolánk célja, hogy a Megbízó igényeihez igazodó nyelvoktatással segítséget nyújtsunk az általános, üzleti és speciális területeken történő kommunikációhoz.

Tanfolyamaink megtervezésekor mindig a Megbízó érdekeit és céljait tartjuk szem előtt. Ennek megfelelően a tanfolyam kezdete előtt igény- és szintfelmérést végzünk, majd személyre szabott ütemtervet és tananyagot dolgozunk ki. Tanáraink a korszerű, kommunikáció szemléletű nyelvoktatás módszertana szerint vezetik óráikat.

A tanfolyam ideje alatt folyamatos tájékoztatást adunk a csoportok haladásáról. Végül vizsgarendszerünkben teszteljük a hallgatók által elsajátított tudást. Rugalmasan alkalmazkodunk a Megbízó által előírt paraméterekhez (a tanórák időpontja, típusa és tananyaga, a csoportok létszáma stb.).

kihelyezett ceges tanfolyamok

                                                                                                                                                    A kihelyezett vállalati tanfolyamokkal kapcsolatosan további felvilágosítást, ill. árajánlatot kérhet:


Szarka Géza oktatási koordinátortól:

telefon: +36 (30) 2100-767
e-mail: info@hajtomustudio.hu