FőoldalImpresszumOldaltérkép
 

HÍREK, ÚJDONSÁGOK

 

 Kreatív ajándék szeretteinknek, barátoknak, kollégáknak:

 AJÁNDÉKOZZON NYELVTANFOLYAMOT

 A tudás hatalom!


Az aktuális járványügyi előírások betartása mellett indulnak, újraindulnak tanfolyamaink, melyekre a beiratkozás folyamatos. 
Lehetőség van kontakt- (a nyelviskolában), illetve online tanfolyamokon is részt venni. Töltse ki ingyenes szintfelmérőnket és rövid adatlapunkat a választott nyelvnél, ez után munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot!


2022-ben reméljük újra lesz toszkánai nyelv- és gasztrokurzus, amennyiben az aktuális járványügyi helyzet ezt megengedi végre! Chianti szívében, egy igazi toszkán villában, hamisítatlan itáliai hangulat, élőnyelvi környezet, kultúra, gasztomómia és az olasz nyelv - egyben! 

 

ZUGLÓ KÁRTYA elfogadó hely vagyunk! 5% állandó kedvezmény!

Most már mi is
Zugló Kártya
elfogadó hely vagyunk!
 


 

Kedves Leendő Kolléga!                                                  allas ajanat

Elsősorbankollégáink túlterheltsége miatt - norvég, dán, holland, svéd nyelvet oktató kollégákat várunk tanfolyamainkhoz.

Keresünk továbbá minden, a honlapon található nyelvhez nyelvtanárokat!

Örömünkre szolgálna, ha vinne kurzust vagy vállalna fordítói munkát nálunk.

Ha van a környezetében olyan, aki szívesen vállalna nyelvórákat, kérem, hogy tájékoztassa Őt nyelviskolánkban lévő lehetőségről.

Az együttműködésünket megelőzi egy találkozó és a tanári adatlap kitöltése (az adminisztrációval, házirenddel és szakmai elvárásokkal kapcsolatos tájékoztatás). Ezt követően felvesszük tanárregiszterünkbe (ingyenes) és levelező rendszerünkbe és mindig tájékoztatjuk az aktuálisan induló tanfolyamokról, amelyek között ha talál időben  Önnek megfelelőt,  már vállalható is a kurzus. Várjuk magyar nyelvű, fényképes curriculum vitae-jét.

Ha most vagy esetleg a jövőben együttműködhetnénk, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken a részletek egyeztetése végett!

 info@hajtomustudio.hu  

+36 (30) 2100-767, +36 (30) 973-4716