FőoldalImpresszumOldaltérkép
 

A NYELVISKOLÁRÓL 

 

 • A Hajtómű Nyelviskolában 1995 óta éve sikeres, hatékony, dinamikus és minőségi oktatás folyik. Hallgatóink számára magas színvonalú nyelvi képzést, udvarias kiszolgálást és precíz adminisztrációt biztosítunk.
 • Nyelvoktatással, nyelvvizsga (általános és szakmai nyelvvizsgák), érettségi felkészítéssel foglalkozunk. 
 • A 2-6 fős csoportlétszám tanulóközpontú oktatást biztosít. Az egyéni vagy kiscsoportos foglalkozások gyors haladást, a hallgatók igényeinek szem előtt tartását, személyességet tesznek lehetővé. A kis létszámú csoportok indításával a tanulók haladását optimalizáljuk, elegendő figyelmet fordítva a tanuló saját ritmusának, motivációja fenntartásának és a tematikus tervben foglaltaknak összehangolására. 
  A kiegészítő tananyagokat tanáraink állítják össze a csoport haladási tempójának és érdeklődési körének megfelelően. Az oktatást audiovizuális és IT eszközök segítik.
  Oktatási módszereinket állandóan felülvizsgáljuk és fejlesztjük.
  Az óravezetés didaktikai kialakításakor a diákok visszajelzéseit is figyelembe vesszük (hallgatói véleményező kérdőívek alapján). A különböző típusú nyelvvizsgák és a kétszintű érettségi vizsga követelményrendszereit és vizsgagyakorlatát jól ismerik, így célratörően és hatékonyan végzik kollégáinka felkészítést. Fő célunk, hogy megteremtsük a hatékony és élvezetes nyelvtanulás feltételeit. Nyelvtanfolyamainkon az élő nyelvre és a használható nyelvtudásra helyezzük a hangsúlyt. Tanáraink korszerű, kommunikáció szemléletű nyelvoktatás módszertana szerint vezetik óráikat.
 • Új kihívást jelentett 2020 elejétől az online oktatási formák bevezetése és megszerettetése. Kollégáink sikeresen reagáltak az új helyzetre! A hallgatók szeretik és szívesen választják az online tanórákat, céges tanfolyamaink jelentős része is online formában működik jelenleg.
 • Iskolánk a város minden részéről kiválóan megközelíthető helyen, Zugló központi részén várja hallgatóit. Hajtómű - erőt ad át