FőoldalImpresszumOldaltérkép
 

 

Japán nyelvtanfolyam

JAPÁN nyelvtanfolyam

 


Japán tanfolyam indítása: folyamatosan

2 fővel már csoportot indítunk!

Zuglóban vagy online!

 

 

 

 


 Kiscsoportos (2-4 fős!) tanfolyami díj: 65 000 Ft/20 óra/fő

 Egyéni tanfolyami díj:120 000 Ft/20 óra/fő


Főbb csoportos tanfolyamtípusok:

  • Általános: heti 2x2 óra 
  • Intenzív: heti 3x3 óra
  • Szuper intenzív: heti 5x4 óra
  • vagy egyéni igény szerint, rugalmas beosztással

 

 

 *A kedvezmény minden új jelentkezőre érvényes, aki 2022. június 15.-ig beiratkozik nyelviskolánkba egy minimum 25 órás tanfolyami modulra!

   A különböző kedvezmények nem összevonhatók. (Egy kurzusra egyszerre csak egyfajta kedvezmény érvényesíthető.)

   Az akciós JAPÁN nyelvtanfolyamokra a jelentkezési határidő: 2022. június 15.!


 Az ADATLAP kitöltése után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a részletek egyeztetése végett.


További információért forduljon bizalommal oktatásszervező kollégáinkhoz:

info@hajtomustudio.hu  tel.: +36 30 2100 767, +36 30 973-4716Miért jó japánul tanulni?

Mert a több mint 6500 szigetből álló Japán a világ egyik legbefolyásosabb gazdasági hatalma, és olyan világhíres cégek is japánok, mint a Toyota, Honda, Canon, Panasonic, Sony és a Nintendo.

A japánok nagy hangsúlyt fektetnek a kutatásokra – beleértve a robotikát is – ami megtérül nekik, hiszen a világ egyik legfejlettebb országává váltak.
A „felkelő nap földjén” figyelemre méltóan kimagasló az emberek életminősége, amit az ország HDI (emberi fejlettségi index) rangsorban betöltött helye is csak alátámaszt. A japánok várható átlagos élettartama is nagyon magas.
A világ minden tájáról érkező kíváncsi turistákat összehozza Japán, hogy megcsodálhassák az ország olyan természetes és építészeti csodáit mint: a Fuji hegység, a császári paloták, a buddhista templomok és kertek és a múzeumok (ahol a kerámiák, a kalligráfia, az irodalom, a kovácsolás és a szamurájkardok kialakulásáról tudhatsz meg többet). 
Ami a populáris kultúrát illeti, a 20. és a 21. században nagy népszerűségre tettek szert a manga képregények és animációk, még az ország határain is túl. Mindezen felül, a japán gasztronómia is nagyon népszerű és elterjedt szerte a világban.

A történelem során a japán más nyelvek jövevényszavaival is gyarapodott, mint például kínai és angol eredetű szavakkal. A mai japán írásrendszer a régi Kínából átvett kandzsikból (fogalomjelölő írásjegy), és kétféle kana-szótagírásból: a katakanákból (leginkább külföldi eredetű szavak leírására használják) és hiraganákból áll. 
A világon mintegy 130 millióan beszélnek japánul. Ez egy olyan nyelv amely megköveteli az udvariassági szabályok betartását, személytől és témától függően.
A japán kiejtés nem okozhat nagy gondot, de ettől függetlenül meg kell tanulnod a szabályokat és gyakorolnod kell majd.

A Hajtómű Nyelviskolában akár azonnal elkezdődik a japán nyelvtanfolyam, köszönhetően a gördülékeny csoportszervezésnek. Családias környezetben, rugalmas óratervezéssel, kiscsoportban, egyénileg vagy online  is elkezdheti tanulmányait. Kiváló, tapasztalt nyelvtanárokkal állunk leendő hallgatóink rendelkezésére.